Champagne, entertainment, kerstlichtjes en marshmallows roosteren boven de vuurkorf: wij hebben weer zin in de feestdagen! Jij bent ongetwijfeld ook alweer aan het nadenken over de kerstborrel of het nieuwjaarsevent dat op de planning staat. Daarom hebben we een aantal exclusieve, spectaculaire en bovenal feestelijke ideeën voor kerstborrels, eindejaarsfeesten, nieuwjaarsrecepties en kick-offs in Orpheus voor je op een rijtje gezet!

  1. Dinnershow in jouw thema

Stel je voor: al je collega’s of relaties op het grote podium van de Hanoszaal aan prachtig gedekte tafels. Tussen de gangen door genieten jullie van live muziek of een interactieve quiz en alles is helemaal naar wens of budget aangekleed in jullie eigen thema en bedrijfskleuren. Of kies voor ons speciale kerst thema ‘A night around… the Christmas tree’. Tijdens een dinnershow kun je lekker bijpraten, samen genieten en een bewogen jaar afsluiten. Of 2023 juist met een knal beginnen!

  1. Kerstborrel of kick-off in ons Restaurant O55

Ben je met een kleiner gezelschap en op zoek naar een exclusieve en feestelijke ruimte voor een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of kick-off? Ons restaurant is een hele fijne plek om lekker te borrelen, te genieten van de hapjes uit onze eigen keuken en natuurlijk samen vooruit te blikken op 2023. O55 is onlangs gerestyled en heeft een podium gekregen. Perfect dus voor optredens van een band, DJ of quizmaster. Wij doen je graag een aantal suggesties. Ook tof: door het terras voor Restaurant O55 in te richten met statafels en vuurkorven, waarboven jullie bijvoorbeeld marshmallows kunnen roosteren, zorgen we voor een extra winterse sfeer.

  1. Knusse kerstmarkt

Het einde van het jaar is een mooi moment om collega’s en relaties te bedanken voor alles wat ze hebben gedaan. En wat is leuker dan samen struinen over een kerstmarkt en zelf je kerstpakket bij elkaar shoppen? Wij bouwen onze Rabobankzaal en één of meerdere foyers voor je om tot knusse kerstmarkt met houten kraampjes, heel veel kerstbomen en andere sprookjesachtige kerstversieringen.

  1. Combineer je kerst- of nieuwjaarsevent met een voorstelling

Rond de feestdagen kun je bij ons weer genieten van allerlei bijzondere, grappige, ontroerende en spectaculaire voorstellingen. De kerstshow ‘Snowponies’ van cabaretier Alex Klaasen bijvoorbeeld of het kerstconcert van orkest Phion die de ‘Derde symfonie’ van Mahler spelen. Heb je er weleens aan gedacht om inspanning en ontspanning te combineren? Na het plenaire programma in één van onze zalen, heerlijk samen dineren en vervolgens genieten van een prachtige voorstelling.

  1. Acts, live cooking, rookijs en vallende sneeuwvlokken: voeg beleving toe aan je event

Sneeuw op je kerstevent of winterse kick-off? Regelen we voor je! Omdat er het hele jaar door diverse voorstellingen bij ons worden gespeeld met de meest bijzondere decors, is niets ons te gek. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van uiteenlopende events met uitgebreide techniek, catering en aankleding. Start bijvoorbeeld met een uitgebreid diner met rookijs als dessert op het podium van de Rabobankzaal. Daarna gaat het theaterdoek opzij en ziet iedereen de prachtig versierde dansvloer en begint de DJ op het balkon te draaien. Of draai het om door je gasten eens óp het podium in de spotlights te zetten: na de eindejaarstoespraak gaat het doek achter de spreker omhoog. Daar verschijnt een feestelijke borrelsetting met allerlei heerlijke hapjes! Wow-effect gegarandeerd. Ga je liever voor een festivalsfeer met live cooking, foodtrucks en verschillende acts? Ook dat kan bij Orpheus, wij zetten graag samen met jou een event neer dat een belevenis is.

Meer weten? Bel even met onze eventprofessionals Danielle of Marieke!

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.