Feestgarantie

op welke locatie in ons pand dan ook

Culinair

aanbod afgestemd op jouw wensen en gezelschap

Entertainment

we trekken alle registers open om aan jouw vraag te voldoen

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Voor een party met de ultieme wow-factor!


Een feest organiseren voor 200 personen vereist niet alleen een geschikte locatie, maar ook het beste entertainment, het juiste licht en geluid, perfecte aankleding en lekker eten en drinken. Allemaal passend bij jouw thema, doelgroep en gestelde budget. En daarvoor ben je bij Orpheus aan het juiste adres. Met de allure van een theater en de passie en kennis van het Orpheus team ben je verzekerd van een spetterend feest!

Waarom Orpheus?

 • Dé ultieme locatie voor jouw feest door onze sfeervolle, flexibel in te richten ruimtes.
 • Altijd dichtbij voor jouw gasten: centraal gelegen & uitstekend bereikbaar.
 • Onze chef en keukenbrigade zorgen voor een heerlijk cateringarrangement op maat.
 • We ontzorgen van A-Z: van locatie tot catering, van licht en geluid tot entertainment.

Orpheus maakt het waar in alle opzichten: schitterende zalen, ultramoderne techniek, en een gastvrije service. Vanaf de eerste rondleiding totdat het laatste licht is gedoofd. Onze drie theaterzalen en 6 foyers bieden eindeloos veel mogelijkheden voor je feest. En heb je een speciaal thema? Nog leuker! Onze ruimtes zijn naar eigen smaak in te richten en ook de catering en het entertainment stemmen we er op af.

Werkwijze – Een feest organiseren doe je samen

Wij houden van korte lijnen, zodat we efficiënt kunnen schakelen. Daarom werk je samen met een vaste eventprofessional en eventmanager, die ruime ervaring hebben met (bedrijfs)feesten organiseren. Eerst inventariseren zij jouw doelstellingen, ambities en wensen. Daarna denken zij, uiteraard samen met jou, kritisch na over de perfecte invulling van jouw feest. Denk hierbij aan:

 • Sfeer en thema
 • Meubilair en aankleding
 • Licht en geluid
 • Entertainment
 • Catering

Kortom, geen detail zien ze over het hoofd. Want alleen als alles tot in de puntjes is uitgewerkt, creëren we een onvergetelijk feest! Voor je gasten, maar ook voor jou. Met minder neemt ons team geen genoegen.

Ruimtes – de mogelijkheden zijn eindeloos

En toch proberen we je kort een greep uit de mogelijkheden te geven. Met jouw gezelschap van maximaal 200 personen is een perfect feest te realiseren:

 • We klappen de tribune van onze Altioszaal in zodat het helemaal jullie eigen theaterzaal wordt. In aankleding maken we het sfeervol in jullie huisstijl of welk thema je ook wenst. En ook handig: we plaatsen een bar ín de zaal!
 • In onze Rabobankzaal of Hanoszaal , maar dan net even anders dan je als bezoeker bij ons gewend bent. Alle gasten feestend op het podium, met de mooi verlichte zaal als spectaculair decor. Met een goede bar op het podium, is jullie feest compleet.
Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie je voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.