Focus

wij zetten de spotlights op jouw product

Verrassing

overtref de verwachtingen van jouw gasten

Culinair

leg je gasten, ook culinair, in de watten

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Dé ideale locatie voor jouw productpresentatie


Een onvergetelijke productpresentatie organiseren voor ongeveer 250 personen? Dan heb je naast een goed product ook een goed plan en een goede locatie nodig. En daarvoor ben je bij Congrescentrum Orpheus aan het juiste adres. Wij hebben voor jou een schitterende locatie. Inclusief het licht, de kleur en de sfeer voor het mooiste resultaat. Tel daarbij op het professionele Orpheus team en je weet dat door de enorme ervaring en specifieke kennis jouw evenement gegarandeerd succesvol wordt.

Waarom Orpheus?

  • Altijd dichtbij voor jouw gasten: centraal gelegen & uitstekend bereikbaar.
  • State of the art techniek voor een indrukwekkende presentatie.
  • Een vaste eventprofessional die van A tot Z met je meedenkt en met lef adviseert.
  • Heerlijke catering uit onze eigen keuken.

Productpresentatie – De juiste locatie

De locatie van je productpresentatie is van essentieel belang. Want niet alleen jouw product, maar ook de plek waar mensen voor het eerst met het product kennismaken moet een goede indruk maken. Het gehele plaatje moet kloppen. Congrescentrum Orpheus heeft drie moderne theaterzalen, zes foyers en acht multifunctionele zalen waardoor er altijd een passende ruimte is die het perfecte podium biedt. En om te zorgen dat jouw presentatie ook echt van A tot Z voldoet, spreekt onze techniekpartner alle wensen en doelstellingen met je door. Deze worden vertaald in een technisch hoogstandje zodat jouw product optimaal schittert in de spotlights. En wil je de foyer en zaal in stijl aankleden? Dan voorziet onze eventprofessional je van het beste advies. Heerlijke catering uit onze eigen keuken en een gastvrije ambiance maken het compleet.

Inspiratie – de mogelijkheden zijn eindeloos

Voor jouw productpresentatie met een gezelschap tot 250 personen hebben wij meer dan één perfecte ruimte:

En wist je dat, welke zaal of opstelling je ook kiest, in de bijbehorende foyer(s) heel goed stands van bijvoorbeeld partners of sponsoren geplaatst kunnen worden. Zo wordt het plaatje compleet!

Marketing – Jouw product in de schijnwerpers

Een productpresentatie staat vanzelfsprekend niet op zichzelf. Er gaat een hele marketingcampagne aan vooraf om de doelgroep op de hoogte te stellen van jouw nieuwe product en het moment dat dit officieel gepresenteerd wordt. Elk product vraagt om een uniek concept en een unieke aanpak. Daarin denkt onze partner graag met je mee!

Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie je voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.