Alle aandacht voor een vlekkeloze organisatie

Bij Congrescentrum Orpheus doen we er alles aan om de juiste sfeer te creëren. Die krijg je alleen als alles tot in de kleinste details is geregeld. Aandacht is onze motor, magie het resultaat. Het maakt niet uit of je een congres organiseert voor 500 personen of het dak eraf feest met 2.000 gasten. Wij regelen alles!

Waarom Orpheus?

Eventmanagement – alles tot in de puntjes verzorgd

Congrescentrum Orpheus biedt een breed scala aanvullende diensten om jouw event tot een groot succes te maken. Onze gespecialiseerde technici staan garant voor state of the art techniek, met onder andere; topkwaliteit theaterlicht en geluid, passende decors, headsets en beamers, catchboxes en digital routing. Behoefte aan entertainment tijdens je event? Wij realiseren het. Ook op het gebied van catering verzorgen wij het binnen jouw budget. Onze eigen keuken vertaalt met alle liefde jouw wensen naar heerlijke lunches, snacks en diners! Je wordt van begin tot eind begeleid door een van onze ervaren eventprofessionals die je alles uit handen neemt. Eventmanagement maakt het verschil!

Techniek – nergens zo perfect!

Orpheus biedt verhuur van state-of-the-art techniek in de zalen, zoals de nieuwste beamers, sfeervol podiumlicht en perfect geluid. Alles om jouw plenaire programma’s of deelsessies als een huis neer te zetten. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten. Onze techniek partner gaat graag met jou in gesprek om alle wensen te bespreken en je een deskundig advies te geven. We laten je graag de ruime keuze in techniek zien.

Entertainment – het kan niet gek genoeg

Congrescentrum Orpheus heeft een uitgebreid netwerk van professionals in theater en andere vormen van entertainment. Dus of je nu kiest voor een originele activiteit, een vrolijke pauze act of een inspirerende spreker op het podium – wij regelen het voor je. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Catering – koken met liefde

Geen doorsnee hapje-en-drankje, maar verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen (!) restaurantkeuken. Waar de chef-kok graag met je meedenkt over de culinaire mogelijkheden binnen jouw budget. Koken met aandacht is koken met liefde.

“Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader!”

 Nienke de Heus-Wiegersma, Stichting Landelijk Netwerk Chronische Pijn

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.