Bijzondere gerechten die perfect aansluiten op het thema

Geen doorsnee hapje-en-drankje, maar verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen (!) restaurantkeuken. Waar de chef-kok graag met je meedenkt over de culinaire mogelijkheden binnen jouw budget.

Waarom catering door Orpheus?

Catering – Volledig volgens jouw wensen

Wij verzorgen jouw catering in onze eigen keuken, waar verantwoord koken een logisch gegeven is. Bijzondere gerechten passend bij jullie dagthema en jouw budget. Welke andere wensen je ook hebt, het kan allemaal. Onze chef-kok denkt graag met je mee! Hij zorgt altijd voor voedzame en verantwoorde gerechten en bedenkt voor elk evenement een passende invulling. Zoals een biologische lunch voor 1.000 congresgasten met een rijkgevulde soep en voedzame sandwiches, of een streetfood buffet met diverse soorten pizza’s en goed gevulde hamburgers.

Ingrediënten – Verantwoord en duurzaam is bij ons heel vanzelfsprekend

Wil je écht het neusje van de zalm? Verwen jouw gasten dan met een rijk driegangendiner, dat wij geheel naar jouw wensen samenstellen. Bijvoorbeeld een seizoensdiner met de mooiste Veluwse streekproducten. Met als afsluiter een luxueus dessertbuffet van álle klassiekers – van vanille-ijstaart, mousse au chocolat en bavarois tot panna cotta en een kaasplateau. Spectaculair gepresenteerd en een feest voor de smaakpapillen.

Orpheus helpt je met:

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.