Beurscatering van het hoogste niveau

Een beurs organiseren is veel werk. Het is dan wel zo prettig als je de catering van de beurs aan een vertrouwde partij kunt overlaten. Bij Orpheus regelen we met alle liefde de beurscatering voor je! Uiteraard geheel volgens jouw specifieke wensen. En bereid met alle zorg en aandacht die je je maar kunt wensen.

Waarom beurscatering door Orpheus?

Beurscatering – Koken met liefde

Aandacht kun je proeven. Daar zijn we van overtuigd bij Orpheus! Onze chef-kok leeft voor koken en tovert voor elke gelegenheid de meest heerlijke en bijzondere gerechten op tafel. Ook als je bij ons een beurs organiseert denkt hij graag met je mee over een passende culinaire invulling. Zo zorgen we samen dat de catering van je beurs in alle opzichten aansluit op je wensen en je budget.

Speciale wensen – Alles is mogelijk

Ook als je speciale wensen hebt voor de beurscatering kun je bij ons terecht. Wil je glutenvrije borrelhapjes? Biologische sandwiches? Een vegetarisch buffet? Wild van de Veluwe? Laat het ons weten en we maken het waar. Wij zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft over de catering van je beurs. Zo kun jij je volledig richten op de organisatie.

“Onze deelnemers hebben van een heerlijke lunch genoten.”

Stichting Landelijk Netwerk Chronische Pijn over hun event

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.