Verras je gasten met creatieve hapjes en drankjes

Wil je een borrel organiseren, dan ben je bij Orpheus aan het juiste adres. Wij beschikken over sfeervolle zalen en foyers die zich uitstekend lenen voor borrels en andere bijeenkomsten. Bovendien kunnen wij ook de catering van je borrel verzorgen!

Waarom Orpheus?

Invulling – Grenzeloze mogelijkheden

Het maakt niet uit of je alleen wat eenvoudige hapjes wilt serveren, of een uitgebreide culinaire borrel in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee over een passende invulling van jouw borrel! Wil je een borrel organiseren met een speciaal thema? Ook dat kan geregeld worden. Onze chef-kok serveert voor elk event verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen restaurantkeuken, geheel naar jouw wensen.

Dieetwensen – Wij maken het waar

Zijn er mensen in je gezelschap met speciale dieetwensen? Dat is voor onze restaurantkeuken geen enkel probleem! Het maakt niet uit of het nu gaat om vegetarische, glutenvrije of zoutarme hapjes of gerechten. Laat ons weten waar je behoefte aan hebt en wij verzorgen het voor je. Zo kun jij je aandacht richten op de organisatie, en zorgen wij dat iedereen straks optimaal kan genieten van de catering.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.