Eindeloos veel culinaire mogelijkheden

De kracht van aandacht ervaar je nergens sterker dan in de keuken. Als je een diner organiseert bij Orpheus, kun je de catering dan ook met een gerust hart aan onze keuken overlaten. Koken met aandacht is koken met liefde. Dat proef je, en dat zal je gezelschap ook doen!

Dinercatering – Volledig volgens jouw wensen

Onze chef-kok verzorgt met alle liefde de catering van je diner. Uiteraard zorgt hij ervoor dat het menu en de invulling perfect aansluiten op jouw specifieke wensen en budget. Vertel ons wat je in gedachten hebt en onze restaurantkeuken realiseert het voor je. Maar je kunt ook bij ons terecht als je zelf nog geen idee hebt wat je je gasten wilt voorschotelen. Onze chef-kok zit vol creatieve ideeën! We denken graag met je mee over hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw diner voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt!

Diners – Het neusje van de zalm

Wil je écht het neusje van de zalm? Verwen je gasten dan met een rijk driegangendiner, dat wij geheel naar jouw wensen samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een seizoensdiner met de mooiste streekproducten van de Veluwe. Met als afsluiter een luxueus dessertbuffet van álle klassiekers – van vanille-ijstaart, mousse au chocolat en bavarois tot panna cotta, arretjescake en een kaasplateau. Spectaculair gepresenteerd en een feest voor de smaakpapillen!

“De Rabobankzaal stond in vlakke vloer opstelling, perfect voor een round the table dinner voor 400 personen.”

– Apeldoorn in Concert

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.