Smaakvolle eventcatering uit onze eigen restaurantkeuken

Als het op eventcatering aankomt, dan hoef je bij ons geen doorsnee ‘hapje en drankje’ te verwachten. Want als je de catering van je evenement aan onze chef-kok overlaat, ben je verzekerd van smaakvolle, verantwoorde catering die met veel liefde en aandacht wordt bereid. Niet door een externe partij, maar in onze eigen restaurantkeuken.

Evenementencatering – Volop culinaire mogelijkheden

Ga je een evenement organiseren en wil je je niet druk hoeven maken over het eten? Onze chef-kok denkt graag met je mee over de culinaire mogelijkheden binnen jouw budget. Hij bedenkt, uiteraard in overleg met jou, voor elk evenement een passende invulling met voedzame, verantwoorde gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een biologische lunch voor 1.000 congresgasten, met een rijkgevulde soep en voedzame sandwiches? Of een street-food buffet met diverse soorten pizza’s en goed gevulde hamburgers? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kwaliteit – Alleen het beste is goed genoeg

Het maakt niet uit of het nu gaat om eenvoudige hapjes voor een borrel of om een uitgebreid diner met alles erop en eraan. Bij het verzorgen van de catering voor evenementen in Orpheus is alleen het beste goed genoeg. Dat vereist niet alleen een goede chef-kok, maar ook kwalitatief hoogwaardige en duurzaam verantwoorde ingrediënten. Deze laten we leveren door een selecte groep lokale leveranciers. Zo zorgen we dat de kwaliteit van het eten gewaarborgd blijft.

“Een zeer smaakvol evenement, letterlijk én figuurlijk!”

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, over hun KNB-jaarcongres.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.