Bijzondere gerechten die perfect aansluiten op het thema van je feest

Je organiseert een feest bij Orpheus, maar je bent er nog niet uit hoe je de catering wil gaan verzorgen? Waarom laat je dat niet gewoon aan ons over? Onze eigen chef-kok denkt graag met je mee over de culinaire mogelijkheden die niet alleen binnen je budget passen, maar ook nog eens perfect aansluiten op jouw ideeën voor je feest.

Waarom party catering door Orpheus?

Catering feesten – volledig volgens jouw wensen

Wil je de catering voor je feest aan ons uitbesteden, dan verzorgt onze chef-kok alles in onze eigen restaurantkeuken. Bijzondere, uitgebreide gerechten en/of smaakvolle hapjes en drankjes die niet alleen aansluiten op het thema van je evenement, maar ook op je budget. Vertel ons wat je wensen zijn, en wij maken het waar. Het is tenslotte jouw feestje!

Ingrediënten – Verantwoord en duurzaam is bij ons heel vanzelfsprekend

Verantwoord koken is bij ons een logisch gegeven. We besteden dan ook veel aandacht aan de kwaliteit van het eten. Onze keuken maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame ingrediënten, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers. Wil je je gasten graag verblijden met biologische gerechten? Of vegetarische hapjes serveren? Ook dat is allemaal mogelijk.

"Het zijn de kleine dingen die het doen."

Prosos vHMN over hun congres

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.