Gezellig en sfeervol borrelen

Je hebt in Congrescentrum Orpheus de ideale locatie gevonden voor je kerstborrel. Maar hoe ga je de catering regelen? Maak je geen zorgen: ook dat kun je aan ons overlaten! Wij verzorgen met alle liefde de catering van jouw kerstborrel. In onze eigen restaurantkeuken.

Waarom Orpheus?

Invulling – Altijd een creatieve invulling

Als het op de catering van je kerstborrel aankomt, dan zit je natuurlijk niet te wachten op doorsnee hapjes en drankjes. En dat hoef je bij Orpheus ook niet te verwachten. Onze chef-kok komt bij elk evenement weer met de meest unieke en feestelijke ideeën. We denken dan ook graag met je mee over de culinaire mogelijkheden binnen jouw budget. En we horen het uiteraard ook graag als je zelf leuke ideeën hebt!

Organisatie – Geen zorgen, gewoon genieten

Bij Orpheus ervaar je pas echt wat de kracht van aandacht is. Vertel ons wat je in gedachten hebt voor je kerstborrel, en wij realiseren het voor je. Dat geldt voor de locatie, de aankleding, de muziek en het entertainment. En dus ook voor de catering. Indien gewenst kun je alles aan ons uitbesteden. Zo zorgen we ervoor dat jij zelf ook gewoon kunt genieten als de dag aanbreekt.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.