Feestelijke gerechten, met liefde bereid

Organiseer jij een kerstdiner? Congrescentrum Orpheus biedt niet alleen een mooie sfeervolle locatie! Onze chef-kok verzorgt ook met alle liefde een culinaire feestmaaltijd voor jou en je gezelschap. Samen zorgen we voor een onvergetelijk kerstdiner!

Waarom Orpheus?

Menu – Geheel naar wens

Wanneer je de catering van je kerstdiner aan ons overlaat, zorgen we ervoor dat het menu volledig aansluit op jouw wensen. Laat ons weten wat je op tafel wilt zetten, en wij regelen het voor je. Heb je zelf nog niet nagedacht over de invulling? Dan denken wij graag met je mee over feestelijke gerechten die bij iedereen in de smaak vallen. Zijn er specifieke dieetwensen? Ook dat is geen enkel probleem voor onze ervaren koks.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Duurzaam – Bereid met de beste ingrediënten

In onze restaurantkeuken hecht men veel waarde aan duurzaam en verantwoord koken. We maken dan ook uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, die worden ingekocht bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Onze chef-kok werkt graag met seizoensproducten, wat gezonder, duurzamer én goedkoper is. Uiteraard zal hij voor jouw kerstdiner een feestelijk tintje aan de gerechten geven.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.