Vier het nieuwe jaar met de lekkerste hapjes en drankjes

Een nieuwjaarsborrel organiseren vereist al genoeg aandacht, en dan is het vaak ook nog in de drukste periode van het jaar. Wij raden daarom aan de catering uit te besteden, zodat je je daar in elk geval geen zorgen om hoeft te maken. Gelukkig beschikt Orpheus over een eigen restaurantkeuken die met alle liefde de hapjes en drankjes voor jouw nieuwjaarsborrel verzorgt!

Waarom Orpheus?

Catering – Altijd iets origineels

Wil je een nieuwjaarsborrel met champagne en oliebollen? Dan regelen we dat voor je. Maar als je de catering graag een originele invulling wilt geven, dan heeft onze chef-kok volop creatieve ideeën. We denken graag met je mee over wat we kunnen doen binnen jouw budget. Heb je zelf al bedacht wat je je gasten wilt voorschotelen aan hapjes en drankjes? Laat het ons vooral weten. We staan altijd open voor suggesties!

Capaciteit – Voor kleine en grote gezelschappen

Bij Orpheus ben je altijd verzekerd van verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen restaurantkeuken, ongeacht de grootte van je gezelschap. En jouw nieuwjaarsborrelborrel is daar geen uitzondering op. Of je nu een event organiseert voor 10 of 200 gasten, wij beschikken over zowel de ervaring als de mankracht en de faciliteiten om een fantastische nieuwjaarsborrel te organiseren die men niet snel zal vergeten.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.