Met liefde bereid in onze eigen keuken

Congrescentrum Orpheus is de ideale vergaderlocatie in Apeldoorn. Ons stijlvolle theater beschikt over maar liefst acht multifunctionele zalen die van alle gemakken voorzien zijn. Maar dat is nog niet alles. Wij verzorgen ook de catering van jouw vergaderingen!

Waarom Orpheus?

Vergaderen – Catering met eindeloos veel mogelijkheden

Je organiseert een vergadering en wilt je gezelschap tijdens of na de vergadering trakteren op een kopje koffie met wat lekkers? Tussendoor wat snacks op tafel zetten? Of na afloop van een heerlijke lunch genieten? Dat kan allemaal in onze vergaderlocatie! Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij maken het waar. Heb je zelf nog geen ideeën? Dan kan onze chef-kok uiteraard ook een aantal suggesties doen. Als het aankomt op catering van vergaderingen dan is bij Orpheus echt alles mogelijk.

Capaciteit – Voor elk denkbaar gezelschap

Het maakt niet uit of je nu met 10 of met 150 personen komt vergaderen. Wij bieden niet alleen geschikte vergaderzalen, maar verzorgen ook voor gezelschappen van elk formaat de catering. Onze eigen restaurantkeuken beschikt over zowel de mankracht als de faciliteiten om voor honderden mensen uitgebreide diners te verzorgen, dus de catering van een vergadering is voor ons geen enkel probleem. We draaien voor geen enkele uitdaging onze hand om. En we doen er alles aan om te zorgen dat jouw vergadering in Orpheus een succes wordt!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.