Laat je inspireren én verrassen op het gebied van duurzaamheid

Het is én wordt steeds belangrijker in onze gehele maatschappij, aandacht voor duurzaamheid. Wij ervaren dat ook eventorganisatoren steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid. De één zoekt het in de fysieke locatie, de ander ziet duurzaamheid graag terug in de catering en sommige opdrachtgevers streven naar volledig circulaire events.

Orpheus heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Daar voeren we al een aantal jaren actief beleid op en we legden onze ambities voor de toekomst vast.  Duurzaamheid vraagt continue aandacht, ontwikkeling en innovatie. Voor ons vanzelfsprekend; graag delen we met jou waar we staan en wat onze ambities zijn.

Wist je dat …

Orpheus is een duurzaam denkend en werkend bedrijf en draagt waar mogelijk graag haar steentje bij aan het verbeteren van onze leefomgeving. Hoe verder te verduurzamen was dan ook één van de grote vragen in de planvorming van de renovatie. Het ontwerp moest uitgaan van duurzame keuzes: hergebruik van materialen en energiebesparende oplossingen.

Een paar voorbeelden:

Op de kaart van ons Theaterrestaurant staan veel en heerlijke vegetarische gerechten en op vrijdag serveren wij daarnaast een speciaal VegaVrijdag-menu.

Ambities

Orpheus is een van de organisaties die de enquête van Bureau8080 en de Boekmanstichting in april 2019 heeft ingevuld. Dit heeft geresulteerd in een publicatie met de titel Duurzaamheid in de culturele sector. Steppingstones voor toekomstig duurzaamheidsbeleid. De adviezen en tips uit deze publicatie zijn als handvat gebruikt voor het Duurzaamheidsbeleidsplan 2019 – 2024 van Orpheus.

Onze belangrijkste ambities voor de komende jaren zijn:

Aandacht voor duurzaamheid

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.