Creëer een totaalbeleving en verras je gasten

De afgelopen jaren heeft Orpheus zich bewezen als specialist in het organiseren van bijzondere evenementen. Vanzelfsprekend hebben wij als theater contacten met vele artiesten, impresariaten en producenten. Maak van jouw evenement een totaalbeleving en verras jouw doelgroep!

Live entertainment

Orpheus heeft een uitgebreid netwerk van professionals in theater en ander entertainment. Dus of je nu kiest voor een originele activiteit, een vrolijke pauzeact of een inspirerende spreker op het podium – wij regelen het voor je. Onze eventprofessionals hebben brede ervaring in het optimaliseren van jouw dag. Voor bedrijfsfeesten én zakelijke ontvangsten weten zij wat geschikt is.

Entertainment – Een passend programma voor elk evenement

Het maakt niet uit wat voor evenement je organiseert; we denken graag met je mee om voor jouw evenement het juiste entertainment te regelen! Dat kan van heel laagdrempelig tot waanzinnig spectaculair. Een bijzondere ontvangst organiseren of een inspirerende spreker op het podium zetten? Maar ook theateracts en live muziek behoren tot de vele mogelijkheden.

Orpheus helpt je met:

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET EEN 8,8

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER