Diner entertainment van het hoogste niveau!

Organiseer jij een diner en wil je je gasten verrassen met fantastisch entertainment? Daar helpen we je graag bij! De zalen van Orpheus lenen zich uitstekend voor een diner met entertainment. En dankzij ons uitgebreide netwerk van contacten kunnen we zelfs de meest originele ideeën waar maken.

Waarom Orpheus?

Entertainment – Alle ruimte voor creativiteit

Wil je een luxe driegangendiner uitbreiden naar een spectaculaire dinnershow? Of tijdens het diner een tafel entertainer of dansact inzetten voor net dat beetje extra vermaak? Of misschien je gasten op bijzondere wijze laten ontvangen door acteurs? Het is allemaal mogelijk! Ons enorme netwerk van contacten in de entertainment business (plus de flexibiliteit van onze zalen!) zorgt ervoor dat we elk idee kunnen realiseren!

Eventprofessionals – Organiseren doe je samen!

Weet je nog niet precies hoe je invulling wilt geven aan het programma van je diner? Maak je geen zorgen. Bij Orpheus sta je er nooit alleen voor! Onze eventprofessionals hebben een ruime ervaring in het optimaliseren van allerlei evenementen. Ook voor jouw zakelijke diner of dinnerparty’s denken ze graag met je mee over een geschikte vorm van entertainment. Uiteraard in lijn met het thema van je diner, en rekening houdend met je budget.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.