Samen realiseren we een onvergetelijk evenement!

De afgelopen jaren heeft Orpheus zich bewezen als specialist in het organiseren van bijzondere evenementen. Vanzelfsprekend hebben wij als theater contacten met vele artiesten, impresariaten en producenten. Maak van jouw evenement in Orpheus een ware belevenis en verras je bezoekers met het leukste entertainment!

Waarom Orpheus?

Entertainment – Een passend programma voor elk evenement

Het maakt niet uit wat voor evenement je organiseert; we denken graag met je mee om voor jouw evenement het juiste entertainment regelen! Dat kan van heel laagdrempelig tot razend spectaculair. Zo kunnen we gastvrouwen inschakelen om je gasten te ontvangen, of een inspirerende spreker op het podium zetten. Ook theateracts en live muziek behoren tot de mogelijkheden.

Ervaring – De juiste benadering

Van zakelijke borrel tot diner en van congrestival tot symposium, elk evenement vraagt weer om een andere benadering. De eventprofessionals van Orpheus beschikken over een brede ervaring in het optimaliseren van allerlei soorten evenementen. Zij voorzien je dan ook van een gedegen advies met betrekking tot het entertainment. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw specifieke wensen en budget.

"Het zijn de kleine dingen die het doen."

Prosos vHMN over hun congres

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.