Voor een magische belevenis!

Je organiseert een feest. Dan denk je na over het thema, de aankleding van de locatie, de drankjes, de hapjes en de muziek. Wil je entertainment op je feest? Ook daarbij kan Orpheus je helpen! We denken graag met je mee om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden

Waarom Orpheus?

Mogelijkheden – Gepast entertainment voor elke party!

Als theater hebben wij vanzelfsprekend contacten met vele artiesten, impresariaten en producenten. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om van jouw feest een spectaculaire totaalbelevenis te maken die je gasten nog lang bij zal blijven. Live muziek, dansers, theatervoorstellingen, cabaretiers, illusionisten… de mogelijkheden zijn eindeloos! We denken graag met je mee over welke vorm van entertainment het beste aansluit op het concept van jouw feest.

Begeleiding – Je eigen eventprofessional

Bij Orpheus krijg je je eigen persoonlijke eventprofessional toegewezen. Een deskundige op het gebied van eventmanagement die je gedurende het hele organisatieproces zal begeleiden. Je eventprofessional denkt met je mee, stelt vragen, doet suggesties en helpt je bij het maken van weloverwogen keuzes. Indien gewenst kun je ook alle organisatorische werkzaamheden uitbesteden. Bij ons kun je rekenen op échte aandacht!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.