Theater, dans en muziek in kerstsfeer!

Organiseer jij een kerstborrel? Orpheus biedt niet alleen de perfecte locatie, maar helpt je ook met andere aspecten van de organisatie. De aankleding, de catering… en niet te vergeten het entertainment tijdens je kerstborrel. Samen maken we het plaatje compleet!

Waarom Orpheus?

 

Entertainment – Grenzeloze mogelijkheden

Als theater hebben wij een uitgebreid netwerk van contacten in de entertainmentwereld. We denken dan ook graag met je mee over een passende vorm van entertainment voor jouw kerstborrel. Of je het nu graag eenvoudig houdt of juist alles uit de kast wilt trekken, we helpen je om jouw ideeën te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een a capella koor, een DJ die kerstliedjes draait, gastvrouwen in kerstoutfit of een theatervoorstelling die draait om een kerstverhaal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Organisatie – Bepaal zelf wat je aan ons wilt uitbesteden

Je eventprofessional is jouw vaste aanspreekpunt bij Orpheus. Hij of zij denkt met je mee, houdt een oogje op het budget en maakt een overzicht van wat er allemaal geregeld moet worden voor je kerstborrel. Daarbij bepaal jij welke zaken je zelf regelt, en wat je aan ons uitbesteed. Samen zorgen we dat alles perfect is geregeld als de dag aanbreekt en jouw borrel van begin tot eind soepel verloopt. Zo kun jij er zelf ook volop van genieten!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.