Samen creëren we een magische setting

Organiseer je een kerstdiner? Wij helpen je niet alleen met de catering van je kerstdiner, maar ook met het entertainment! Zo zorgen we samen dat de avond alle verwachtingen van jouw gasten overtreft.

Waarom Orpheus?

Entertainment – Laten we samen brainstormen!

Een kerstdiner met entertainment organiseer je niet alleen bij Orpheus. Jouw eventprofessional denkt graag met je mee over een passende vorm van entertainment die aansluit op jouw wensen en budget. En dat kan echt alle kanten op gaan. Denk bijvoorbeeld aan een Dickenskoor dat sfeervolle kerstliedjes zingt of een bijzondere kerstvoorstelling. Bij Orpheus is niets te gek.

Organisatie – Zelf doen, of aan ons uitbesteden

Je persoonlijke eventprofessional houdt een overzicht bij van alle zaken die geregeld moeten zijn: voorafgaand, tijdens én na afloop van het kerstdiner. Jij bepaalt wat je zelf faciliteert en wat je aan Orpheus uitbesteed. En als de dag van het kerstdiner eenmaal is aangebroken, zorgt jouw eventprofessional ervoor dat alles als een ‘geoliede machine’ verloopt; zowel voor als achter de schermen. Zodat ook jij optimaal geniet tijdens het diner.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.