Van begin tot eind een vlekkeloze organisatie

Een evenement organiseren vraagt om een vlekkeloze samenwerking. Jij hebt specifieke wensen en doelen, onze eventprofessionals hebben de kennis en ervaring. We denken mee, stellen vragen, dragen opties aan, rekenen met je mee en helpen je bij het maken van keuzes. Bij Orpheus ervaar je échte aandacht. En pas als alles goed is geregeld, begint het feest. Licht uit, spot aan!

Waarom Orpheus?

Jij bepaalt wat je aan ons uitbesteedt

Een gedreven en ervaren team: dat is een van de krachten van Congrescentrum Orpheus. Nadat de contouren voor jouw evenement zijn vastgelegd, wordt er een voorstel gedaan om de samenwerking tussen jouw organisatie en Orpheus definitief te maken. Je krijgt dan een vaste eventprofessional toegewezen, die je begeleidt van begin tot ver na afloop in de organisatie van jouw evenement. Al vanaf het eerste contact met Congrescentrum Orpheus merk je dat jouw evenement bij ons team in goede handen is. Onze eventprofessionals faciliteren niet alleen; ze ontzorgen, ze denken met je mee én ze adviseren. Dat maakt hen tot een van de waardevolste elementen van onze dienstverlening!

Werkwijze – Voor een vlekkeloze organisatie

Je eventprofessional kent jouw organisatie en de doelstellingen voor jouw evenement en gaat samen met je aan de slag om de contouren van het evenement in te tekenen. Aan de hand van de ‘Orpheus-checklist’ heb je een overzicht van alle zaken die geregeld moeten zijn: voorafgaand, tijdens én na afloop van de dag! Jij bepaalt hierbij wat je zelf faciliteert, en wat je aan Orpheus overlaat. Denk bijvoorbeeld aan de eventmarketing, de catering en het entertainment. Op de dag van het evenement zorgt je eventprofessional ervoor dat alles als een goed geoliede machine verloopt; zowel voor als achter de schermen. Congreslocatie Orpheus ontzorgt, zodat jij de tijd hebt om met je gasten te praten of rustig een broodje mee te eten en de sfeer te proeven. Na afloop evalueren we samen het evenement, zodat je nog nageniet van een geweldig evenement!

Een dag van de Eventmanager

Ben je benieuwd hoe een dag van de Eventmanager eruitziet? Lees dan de blogpost die onze Eventmanager Rianne Verkerk heeft geschreven: Dagboek van de Eventmanager.

“Niks te doen als Eventmanager tijdens een event? Dat betekent dat alles goed loopt!”

– Eventmanager Rianne Verkerk

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.