Congrescentrum Orpheus maakt van jouw event een onvergetelijke belevenis!

Heb je voor de promotie van jouw event behoefte aan een specialist op het gebied van marketing en communicatie? Dan ben je bij Orpheus aan het juiste adres. Met tienduizenden verkochte tickets per jaar zijn wij een expert in event marketing. We helpen je dan ook graag met een deskundig advies. Maar ook voor het praktische werk omtrent promotie en branding van je evenement kun je bij ons terecht!

Waarom Orpheus?

Eventmarketing – Grenzeloze mogelijkheden

Als het op eventmarketing aankomt, dan is niets te gek. Van logo’s op de petitfours tot branding door het hele pand in de posterlijsten en van digitale aankondigingen op onze schermen in de foyers tot een gepersonaliseerde eventapp, het is allemaal mogelijk in Congrescentrum Orpheus. Ons doel is om samen met jou iets moois te organiseren. En de event marketing is nog maar het begin! Uiteraard kunnen we je ook op het gebied van eventmanagement bijstaan.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Deskundig advies – Ervaren eventprofessionals

Een evenement organiseren doe je bij ons niet in je eentje. Congrescentrum Orpheus beschikt over een team van enthousiaste en ervaren vakmensen. Zij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is voor jouw evenement, tot in de kleinste details. Je krijgt een eventprofessional als vast aanspreekpunt. Een marketingspecialist die met je meedenkt, adviseert en ontzorgt. Iemand aan wie je indien gewenst al het geregel kan uitbesteden. Een partner in crime net zo enthousiast is als jij!

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.