Theatertechniek – nergens zo perfect!

In samenwerking met onze partner voor audiovisuele middelen zorgen we voor een optimale podiumsetting in de theaterzalen. Want alleen de beste techniek is goed genoeg voor jouw evenement. Wat je ook organiseert; een intieme bijeenkomst in de Altioszaal, een chique diner in de Rabobankzaal of een indrukwekkende podiumsessie in de Hanoszaal, onze technici zorgen dat het totaalplaatje klopt!

Waarom Orpheus?

Topkwaliteit – Voor ieder budget

Onze gespecialiseerde technici staan garant voor topkwaliteit theaterlicht en geluid, passende decors, headsets en beamers, catchboxes en digital routing. En zelfs voor live streaming en vlogs, die we desgewenst na afloop publiceren op een speciaal gebouwde website. Zodat je ook na je evenement de aandacht vasthoudt!

Hoe werkt het? – Samen naar een prachtig eindresultaat!

Nadat de contouren voor jouw congres, feest of beurs zijn vastgelegd, doen onze eventprofessionals je een voorstel om de samenwerking tussen jouw organisatie en Orpheus definitief te maken. De eventprofessionals zijn vanaf dat punt jouw contactpersoon en zullen je verder begeleiden naar een prachtig eindresultaat! Zij kennen jouw organisatie en de doelstellingen voor jouw evenement en gaan samen met je aan de slag om de contouren van het evenement in te tekenen. Aan de hand van de ‘Orpheus-checklist’ heb je een overzicht van alle zaken die geregeld moeten zijn: voorafgaand, tijdens én na afloop van de dag! Je maakt hierbij de keuze wat je zelf wilt faciliteren en wat Orpheus voor jou kan betekenen.

Op de evenementdatum zorgt dezelfde eventprofessional ervoor dat alles als een ‘geoliede machine’ verloopt; zowel voor als achter de schermen. Orpheus ontzorgt, zodat jij de tijd hebt om met jouw gasten te spreken of rustig een broodje mee te eten en de sfeer te proeven. Direct na afloop volgt een evaluatie, die later nog eens met je doorgenomen wordt. Zodat je de tijd hebt om nog even na te genieten van de prestatie.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.