Sfeervol

jouw diner in een intieme setting

Culinair

aanbod afgestemd op jouw wensen en gezelschap

Duurzaam

zowel in catering als in aankleding

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Culinair genieten in een sfeervolle setting

Lekker eten en drinken, goed gezelschap en enerverende conversaties. Een diner voor 50 tot 150 personen is eigenlijk niets meer dan een combinatie van ingrediënten, uniek gemaakt door de host en de gasten. Zelf een diner organiseren kan best stressvol zijn, zeker als het voor een flink aantal mensen is. Gelukkig kun je het ook allemaal aan Orpheus overlaten! Of het nou in ons restaurant O55 of middenin onze Altioszaal is. Samen realiseren we een spectaculair diner dat je gasten nog lang bij blijft.

Waarom Orpheus?

 • Altijd een passende dinerlocatie door onze flexibel in te zetten ruimtes.
 • Een heerlijk diner dat precies past bij jouw wensen en budget, bereid door onze eigen keukenbrigade.
 • We verzorgen alles tot in de puntjes en blijven flexibel in de uitvoering.
 • Centraal gelegen & uitstekend bereikbaar.

Kwaliteit – Duurzaam en verantwoord

Wij verzorgen jouw diner in onze eigen keuken, waar verantwoord koken een logisch gegeven is. Bijzondere gerechten passend bij jouw doelgroep, dagthema en budget. Welke wensen je ook hebt, het kan allemaal. Onze chef-kok denkt hierbij graag met je mee! Hij zorgt altijd voor voedzame en verantwoorde gerechten en bedenkt voor elk evenement een passende invulling.

Ruimtes – Voor elke wens een geschikte ruimte

Met een gezelschap van maximaal 150 personen is het op en top genieten van een overheerlijk diner in een intieme setting met theaterambiance. Door de flexibel in te richten ruimtes van Orpheus is eigenlijk elk gedeelte van ons gebouw in te richten voor jullie, maar onze favorieten op een rij:

 • Restaurant O55
  Ons restaurant in het hart van ons pand is uiteraard extreem geschikt voor een smaakvol diner. De ruimte biedt plaats aan maximaal 150 personen, maar is ook voor kleinere groepen zeer sfeervol in te richten door ons verplaatsbare meubilair (inclusief de bar).
 • Altioszaal
  Een grotere verrassing dan dineren ín een theaterzaal? Dat bestaat bijna niet. Onze kleinste theaterzaal is geschikt voor maximaal 200 gasten in dinersetting. Ervaar de warmte en intimiteit van deze zaal die door zowel publiek als artiesten wordt omschreven als een ‘warm bad’. In een mooie opstelling genieten je gasten en jij van een overheerlijk diner op maat samengesteld. En wil je de dinerruimte volledig aankleden in jullie thema of huisstijl? De Altioszaal biedt daarvoor volop mogelijkheid. De opties zijn eindeloos.

En nog een leuk feitje: wist je dat de zonnepanelen op ons dak zorgen voor voldoende elektriciteit voor de keuken en ons restaurant?Benieuwd naar deze en meer mogelijkheden? Leg ons je wensen voor en wij maken een passend voorstel. Niets is te gek!

Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055 527 03 30
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie jou voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.