3.300 m2

ruimtes kiezen en combineren om tot een perfecte setting te komen

Bereikbaarheid

centraal gelegen en vlakbij snelwegen A1 en A50

Duurzaam

van catering tot aankleding

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Ontmoeten, kennisdelen en inspireren


Organiseer je een beurs, dan is de locatie van essentieel belang. Wil je iets anders dan een grote industriële hal of het lokale sportcentrum, dan ben je bij Orpheus aan het goede adres! Met een capaciteit van 100 tot 2.500 personen en flexibel in te richten ruimtes is Orpheus de ideale beurslocatie. Onze sfeervolle locatie in Apeldoorn staat garant voor een inspirerend evenement voor zowel bezoekers als standhouders en niet te vergeten jou zelf.

Waarom Orpheus?

  • Sfeervolle en flexibele ruimtes met veel daglicht.
  • Een eigen eventmanager die je advies geeft van begin tot eind.
  • Uitstekend bereikbaar voor alle standhouders en bezoekers vanwege de centrale ligging.
  • Heerlijke catering uit onze eigen keuken.

Locatie – De beste beurslocatie van Nederland

De centrale ligging, de omvang van een grote congreslocatie en de vele mogelijkheden die Orpheus biedt, zijn uniek in Nederland. Met drie theaterzalen en zes ruim opgezette foyers met een oppervlakte van circa 2.000 m2, kun je werkelijk alle kanten op! Alle foyers van onze beurslocatie beschikken over veel daglicht en zijn bovendien flexibel in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan onze mobiele bars in de Bijvoet & Holt Foyer en Restaurant O55. Zo passen we onze locatie moeiteloos aan naar jouw wensen.

Direct naast Congrescentrum Orpheus ligt een gemeentelijke parkeergarage met 420 plaatsen en op 5 minuten loopafstand is een parkeergarage met nog eens plek voor 700 auto’s. Standhouders kunnen gemakkelijk hun auto dichtbij de ingang zetten voor het laden en lossen.

Ondersteuning – Wij denken met je mee

Bij Orpheus gaan we verder dan alleen het ter beschikking stellen van onze ruimtes. Onze ervaren eventprofessionals hebben veel ervaring met beurzen organiseren en staan je van begin tot eind bij. Ze denken graag met je mee over het dagprogramma, de beurscatering, de sfeer, de inrichting en de opstelling. Daarbij verliezen ze jouw doelstellingen en wensen geen moment uit het oog. Evenals de wensen van de standhouders. Alleen zo zorgen we samen dat jouw beurs een groot succes wordt.

Inspiratie – De mogelijkheden zijn eindeloos

Welke ruimte(s) het meest geschikt is voor jouw beurs met 200 tot 500 gasten is afhankelijk van een heel aantal factoren. Aan de hand van het aantal stands, de grootte van de stands en de stroom van bezoekers kunnen wij jou een goed advies geven. De mogelijkheden in Orpheus zijn eindeloos: kiezen we voor één van de ruime foyers? Gebruiken we ons restaurant O55 als centraal horecaplein of toveren we het om tot beursruimte en maken we zo jouw beurs nog ruimer en completer?
Of wat denk je van een beurs letterlijk ín één van onze theaterzalen? Waarbij we de stands plaatsen in onze Rabobankzaal in vlakke vloer stand. Licht uit, spot aan! Bij Orpheus krijgt jouw beurs alle aandacht!

Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie u voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.