Feestelijk

Op welke locatie in ons pand dan ook

Aandacht

Wij denken mee en adviseren met lef

Duurzaam

Zowel in catering als in aankleding

Zekerheid

Een vast aanspreekpunt van A-Z

Vier het succes buiten de kantoormuren!


Een borrel aan het eind van het jaar of een bijeenkomst voor 1.000 tot 1.500 personen waar bijpraten en gezelligheid centraal staat. Even weg van de werkplek en deadlines – tijd voor een goed gesprek! Een perfect moment voor een inspirerende speech en om daarna met elkaar te toasten. Met lekkere hapjes, een walking dinner of diverse foodpoints met live-cooking. En wil je nog meer? Laat ons dan een goede DJ of te gekke band boeken om het af te maken.

Waarom Orpheus?

  • Door de flexibel in te richten ruimtes altijd geschikt voor jouw evenement.
  • Altijd dichtbij voor jouw gasten: centraal gelegen & uitstekend bereikbaar.
  • Onze chef en keukenbrigade zorgen voor een cateringarranamgent op maat.
  • We hebben een prachtig terras voor een zomerse slotborrel of een midwinter event met barbecue.

Uniek – een magische locatie

Een borrel organiseren, daar komt heel wat bij kijken. Er moet van alles geregeld worden: de drank, de hapjes, de muziek, de aankleding, de uitnodigingen… En dan heb je ook nog een mooie locatie nodig. Gelukkig kun je bij Congrescentrum Orpheus terecht. Onze schitterende locatie in Apeldoorn biedt alle denkbare faciliteiten om een gedenkwaardige borrel te organiseren!

Flexibiliteit, ruimte en sfeer

(Bijna) alle ruimtes in ons pand zijn flexibel in te richten en dus af te stemmen op de grootte van jouw gezelschap. Wil je bijvoorbeeld jouw programma plenair aftrappen? Dat kan in één van onze drie indrukwekkende theaterzalen. Daarnaast beschikken we over zes ruime foyers en acht multifunctionele zalen. Altijd wel een ruimte dus die bij jouw gezelschap en wensen past!

Catering – met aandacht bereid

Uniek aan Orpheus is onze eigen keuken. De chef en zijn brigade bereiden dagelijks heerlijke gerechten voor zowel kleine als grote gezelschappen. Zij werken daarbij graag en veel met lokale en duurzame producten. Onze keuken staat bekend om haar herkenbare, pure en vooral smaakvolle catering. Gebaseerd op jouw wensen, budget en doelgroep stelt onze chef een heerlijk arrangement samen. Zo krijgt de catering van jouw borrel de volle aandacht!

Inspiratie – de mogelijkheden zijn eindeloos

En toch proberen we je kort een greep uit de mogelijkheden te geven. Met jouw gezelschap van 1.000 tot 1.500 personen is een perfecte borrel te realiseren:

    • Met een plenair programma in onze Hanoszaal en dit voort te zetten in de Nieuwe Foyer en het CaféO55 om te borrelen. Deze ruimtes zijn perfect om volledig aan te kleden in jullie huisstijl en/of thema.
    • In de Rabobankzaal in vlakke vloer stand met een doorloop naar de Bijvoet & Holt Foyer met het kenmerkende lichtgordijn én de prachtige openslaande deuren naar het terras.

Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055 527 03 30
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie je voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.