Flexibel

ruimtes kiezen en combineren om tot een perfecte setting te komen

Specialist

in het organiseren van congressen en conferenties

Duurzaam

van catering tot aankleding

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Alles draait om oog voor detail


Congrescentrum Orpheus heeft zich de afgelopen jaren bewezen als dé specialist in het organiseren van congressen en conferenties van 150 tot 1.300 personen. Van een plenair programma tot workshoprondes met 20 verschillende sessies. Of van speeddates tot een informatiemarkt, bij Orpheus ben je aan het juist adres. Jij weet wat je wilt bereiken, onze ervaren eventprofessionals helpen je om dit doel te realiseren. Samen gaan we voor maximaal resultaat!

Waarom Orpheus?

  • De juiste ruimtes voor jouw congres, die we in elke gewenste opstelling en sfeer brengen.
  • Van A tot Z, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
  • Snel schakelen met jouw eigen eventmanager.
  • Centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar.

Locatie – De perfecte plek voor jouw congres

Echt alles is aanwezig om van jouw conferentie een groot succes te maken! Van theaterzalen met comfortabele stoelen en perfecte zichtlijnen tot multifunctionele flexibele (sub)zalen. Van state of the art techniek tot entertainment en hotelovernachtingen. Maar ook heerlijke catering op maat uit onze eigen keuken en volop parkeergelegenheid.

Aandacht – Samen maken we het tot een succes

Organiseer je jouw evenement bij Orpheus? Dan heb je van A tot Z een vast aanspreekpunt en een vaste eventmanager. Zij denken volledig met je mee (als je wilt) en zorgen ervoor dat we samen geen detail over het hoofd zien. Met jarenlange ervaring en een zeer uitgebreide kennis weten onze eventprofessionals ieder evenement tot een succes te brengen. En dat begint al bij het eerste gesprek! Want alleen zo kun jij een offerte ontvangen die volledig aansluit op jouw wensen, ambities en doelstellingen.

Totaalpakket – Welkom bij de one-stop-shop

Orpheus biedt meer dan alleen de geschikte ruimtes en een goed verzorgde lunch. Bij ons kun je voor echt alles terecht: van het beste licht en geluid tot hotelovernachtingen, pendelservices en spectaculair entertainment. Doordat we de kennis hiervan zelf in huis hebben en samenwerken met onze vertrouwde leveranciers kunnen we je topkwaliteit garanderen.

Ruimtes – De mogelijkheden zijn eindeloos

En toch proberen we je kort een greep uit de mogelijkheden te geven. Met jouw gezelschap van maximaal 700 personen is de perfecte locatie voor jouw congres bijvoorbeeld:

  • Onze Rabobankzaal voor je plenaire sessie. In deze zaal beleef je op en top de theatersfeer door de prachtige vormgeving en het rode pluche. Het grote voordeel van deze zaal is de verschillende standen waarin deze kan worden gezet. Tot 430 personen kan de tribunestand worden gebruikt, maar voor grotere groepen tot 690 personen kan de zaal in een klassieke stand. In beide gevallen garanderen we je de juiste zichtlijnen en het perfecte licht en geluid. In de naastgelegen Bijvoet & Holt Foyer ontvang je je gasten, brengen zij gemoedelijk de pauze door terwijl ze genieten van overheerlijke catering uit onze eigen keuken of kijken ze rond op een complete informatiemarkt als je dat wilt.
  • Heb je deelsessies in je programma? Wij hebben voor elk aantal en elke indeling de juiste zalen, omdat we kunnen kiezen uit acht multifunctionele zalen, onze ruime foyers en als je wilt houden we ook een deelsessie in onze Altioszaal.
  • Vanaf 500 personen kun je ook heel goed kiezen voor de Hanoszaal, onze grootste zaal. Deze zaal staat bekend om haar fenomenale akoestiek, de perfecte zichtlijnen en de luxe van onze koningsblauwe stoelen.
Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie je voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.