Sfeervol

unieke diner ervaring in theaterambiance

Culinair

aanbod afgestemd op jouw wensen en gezelschap

Duurzaam

zowel in catering als in aankleding

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Culinair genieten in een sfeervolle setting

Lekker eten en drinken, goed gezelschap en enerverende conversaties. Een diner voor 150 tot 350 personen is eigenlijk niets meer dan een combinatie van ingrediënten, uniek gemaakt door de host en de gasten. Zelf een diner organiseren kan best stressvol zijn, zeker als het voor een flink aantal mensen is. Gelukkig kun je het ook allemaal aan Orpheus overlaten! Of het nou op het podium van de Hanoszaal of in de warmte van de Rabobankzaal is. Samen realiseren we een spectaculair diner dat je gasten nog lang bij blijft.

Waarom Orpheus?

 • Altijd een passende dinerlocatie door onze flexibel in te zetten ruimtes.
 • Een heerlijk diner dat precies past bij jouw wensen en budget, bereid door onze eigen keukenbrigade.
 • We verzorgen alles tot in de puntjes en blijven flexibel in de uitvoering.
 • Centraal gelegen & uitstekend bereikbaar.

Kwaliteit – Duurzaam en verantwoord

Wij verzorgen jouw diner in onze eigen keuken, waar verantwoord koken een logisch gegeven is. Bijzondere gerechten passend bij jouw doelgroep, dagthema en budget. Welke wensen je ook hebt, het kan allemaal. Onze chef-kok denkt hierbij graag met je mee! Hij zorgt altijd voor voedzame en verantwoorde gerechten en bedenkt voor elk evenement een passende invulling. En nog een leuk feitje: wist je dat de zonnepanelen op ons dak zorgen voor voldoende elektriciteit voor de keuken en ons restaurant?

Ruimtes – Voor elke wens een geschikte ruimte

Een gezelschap van maximaal 350 personen is uitermate geschikt om in een spetterende ambiance te genieten van een al dan niet chique diner. Door de flexibel in te richten ruimtes van Orpheus is eigenlijk elk gedeelte van ons gebouw in te richten voor jullie, maar onze favorieten op een rij:

 • Het podium van de Hanoszaal
  Geef het podium aan je gasten…letterlijk en figuurlijk! Een unieke ervaring: zittend aan mooi gedekte tafels op het podium van de Hanoszaal. Je gasten kijken van hun bord zo de indrukwekkende zaal met zijn blauwe stoelen in. Met dit fantastische decor en een setting die voldoet aan jouw wensen, zetten we jouw diner in de spotlights.
 • In de Rabobankzaal
  Stel je voor: jouw gasten lopen door de deuren van de Rabobankzaal en verwachten een zaal met een theateropstelling binnen te lopen. Niets is minder waar! De zaal is omgebouwd naar een vlakkevloer vol met chique gedekte tafels. Met maximaal 350 gasten dineert jouw gezelschap in een sfeervolle zaal. Een avond om nooit te vergeten!

Benieuwd naar deze en meer mogelijkheden? Leg ons je wensen voor en wij maken een passend voorstel. Niets is te gek!

Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055 527 03 30
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie je voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.