Sfeervol

elke hoek van het pand wordt benut

Culinair

aanbod afgestemd op jouw wensen en gezelschap

Duurzaam

zowel in catering als in aankleding

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Culinair genieten in een sfeervolle setting

Lekker eten en drinken, goed gezelschap en enerverende conversaties. Een diner voor 350 tot 600 personen is eigenlijk niets meer dan een combinatie van ingrediënten, uniek gemaakt door de host en de gasten. Zelf een diner organiseren kan best stressvol zijn, zeker als het voor een flink aantal mensen is. Gelukkig kun je het ook allemaal aan Orpheus overlaten! Of het nou in de warmte van de Rabobankzaal is of in ons sfeervolle restaurant O55 waar we de foyer naadloos op aansluiten. Samen realiseren we een spectaculair diner dat je gasten nog lang bij blijft.

Waarom Orpheus?

 • Altijd een passende dinerlocatie door onze flexibel in te zetten ruimtes.
 • Een heerlijk diner dat precies past bij jouw wensen en budget, bereid door onze eigen keukenbrigade
 • We verzorgen alles tot in de puntjes en blijven flexibel in de uitvoering.
 • Centraal gelegen & uitstekend bereikbaar.

Kwaliteit – Duurzaam en verantwoord

Wij verzorgen jouw diner in onze eigen keuken, waar verantwoord koken een logisch gegeven is. Bijzondere gerechten passend bij jouw doelgroep, dagthema en budget. Welke wensen je ook hebt, het kan allemaal. Onze chef-kok denkt hierbij graag met je mee! Hij zorgt altijd voor voedzame en verantwoorde gerechten en bedenkt voor elk evenement een passende invulling. En nog een leuk feitje: wist je dat de zonnepanelen op ons dak zorgen voor voldoende elektriciteit voor de keuken en ons restaurant?

Ruimtes – Voor elke wens een geschikte ruimte

Een dinergezelschap van 500 personen kun je niet zomaar overal kwijt. Daarom kijken we goed naar jullie wensen zodat we voor iedereen een goede plek vinden. We koppelen ruimtes aan elkaar waar nodig en zoeken naar creatieve oplossingen als dat zorgt voor een nóg succesvoller diner. Een tweetal combinaties ter illustratie:

 • Restaurant O55 en de Bijvoet & Holt Foyer
  Deze ruimtes zijn aan elkaar verbonden en door simpelweg de deuren open te slaan wordt het één grote sfeervolle ruimte met een prachtig uitzicht op de Grote Kerk en onze groene voortuin. We verplaatsen het flexibele meubilair zodat we tot een optimale setting komen. Met behulp van de juiste middelen van onze vaste techniekpartner, zoals extra sfeerlicht en goede audio, zorgen we er ook voor dat het voor alle gasten een even succesvol diner wordt.
 • De tonelen van de Hanoszaal en de Rabobankzaal
  Wist je dat beide tonelen achter de schermen met elkaar verbonden zijn door ons laad- en losperron? Met simpele koppelingen maken we van beide tonelen een grote dinerlocatie. En door de juiste audiovisuele middelen voelt het voor alle gasten alsof ze zich in één ruimte bevinden. Het midden, datzelfde laad- en losperron, kan zelfs tot mobiele open keuken worden ingericht.

Benieuwd naar deze en meer mogelijkheden? Leg ons je wensen voor en wij maken een passend voorstel. Niets is te gek!

Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055 527 03 30
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie je voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.