Feestgarantie

op welke locatie in ons pand dan ook

Culinair

aanbod afgestemd op jouw wensen en gezelschap

Entertainment

we trekken alle registers open om aan jouw vraag te voldoen

Zekerheid

een vast aanspreekpunt van A-Z

Voor een party met de ultieme wow-factor!


Een feest organiseren voor ruim 1.000 personen vereist niet alleen een geschikte locatie, maar ook het beste entertainment, het juiste licht en geluid, perfecte aankleding en lekker eten en drinken. Allemaal passend bij jouw thema, doelgroep en gestelde budget. En daarvoor ben je bij Orpheus aan het juiste adres. Met de allure van een theater en de passie en kennis van het Orpheus team ben je verzekerd van een spetterend feest!

Waarom Orpheus?

 • Dé ultieme locatie voor jouw feest door onze sfeervolle, flexibel in te richten ruimtes.
 • Altijd dichtbij voor jouw gasten: centraal gelegen & uitstekend bereikbaar.
 • Onze chef en keukenbrigade zorgen voor een heerlijk cateringarrangement op maat.
 • We ontzorgen van A-Z: van locatie tot catering, van licht en geluid tot entertainment.

Orpheus maakt het waar in alle opzichten: schitterende zalen, ultramoderne techniek, en een gastvrije service. Vanaf de eerste rondleiding totdat het laatste licht is gedoofd. Onze drie theaterzalen en 6 foyers bieden eindeloos veel mogelijkheden voor je feest. En heb je een speciaal thema? Nog leuker! Onze ruimtes zijn naar eigen smaak in te richten en ook de catering en het entertainment stemmen we er op af.

Werkwijze – Een feest organiseren doe je samen

Wij houden van korte lijnen, zodat we efficiënt kunnen schakelen. Daarom werk je samen met een vaste eventprofessional en eventmanager, die ruime ervaring hebben met (bedrijfs)feesten organiseren. Eerst inventariseren zij jouw doelstellingen, ambities en wensen. Daarna denken zij, uiteraard samen met jou, kritisch na over de perfecte invulling van jouw feest. Denk hierbij aan:

 • Sfeer en thema
 • Meubilair en aankleding
 • Licht en geluid
 • Entertainment
 • Catering

Kortom, geen detail zien ze over het hoofd. Want alleen als alles tot in de puntjes is uitgewerkt, creëren we een onvergetelijk feest! Voor je gasten, maar ook voor jou. Met minder neemt ons team geen genoegen.

Ruimtes – de mogelijkheden zijn eindeloos

En toch proberen we je kort een greep uit de mogelijkheden te geven. Met jouw gezelschap van meer dan 1.000 personen is een perfect feest te realiseren:

  • In onze Rabobankzaal in vlakke vloer stand, met recht een feestzaal te noemen. Zet er een bekende artiest of te gekke coverband in en kleed het aan in je eigen thema of huisstijl. De bijbehorende Bijvoet & Holt Foyer gebruiken we als loungeruimte, voor foodpoints of klein entertainment. Of we betrekken de Altioszaal er bij om een artiest uit een heel ander genre te plaatsen.
  • Het combineren van diverse ruimtes. Neem alleen al de Nieuwe Foyer en het Grand Café gecombineerd met de Altioszaal en Restaurant O55 en je creëert gemakkelijk een eigen festival. Overal vinden je gasten gezellige hoekjes, foodpoints, een groot podium middenin de foyer, een gave band in de Altioszaal en ga zo maar door. Helemaal zelf in te richten en in te delen.

Plattegrond Routebeschrijving

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Wie je voor gingen

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.