Inspiratie voor sfeervolle en interessante coronaproof events

Elkaar echt ontmoeten, kennis delen en netwerken is iets wat compleet veranderd is in de afgelopen maanden. Maar hoe organiseer je een event in deze bijzondere tijden? Hoe zorg je ervoor dat je bijeenkomst sfeervol is ondanks de anderhalve meter afstand? Laat je inspireren door deze coronaproof event ideeën!

Lees verder

Hoe zorg je voor zero waste op je event?

Lekker en goed eten op een event is belangrijk. Maar een groot deel van dit eten belandt aan het einde van je event in de container. Zonde toch? Hoe ga je bewust om met voedselverspilling en zorg je voor zoveel mogelijk zero waste op jouw event?

Lees verder

Case: Aareon Update

Hoe zorg je ervoor dat ook als eerdere edities van je event op dezelfde locatie plaatsvonden, je alsnog je gasten weet te verrassen en verblijden? Lees het in deze case van de Aareon Update.

Lees verder

Terugblik op een geslaagd evenement

Een goede aftermovie kan van toegevoegde waarde zijn om je evenement nog langer te laten nazingen. Hier een goed voorbeeld van zo’n effect!

Lees verder

Wat zijn de event trends van 2020?

Het jaar is net begonnen en waarschijnlijk ben je al druk bezig met het uitdenken van nieuwe events. Hoe zorg je ervoor dat iedereen nog dagen napraat over jouw congres? Laat je inspireren door de vijf belangrijkste event trends van 2020.

Lees verder

Van datum plannen tot nazorg

Tegenvallende bezoekersaantallen voor je evenement: dé angstdroom van iedere organisator. We zien soms dat een ambitieus gastenaantal naar beneden bijgesteld wordt. Hoe krijg je jouw doelgroep zo ver dat ze jouw event niet willen missen? Ik geef je graag een aantal concrete tips voor de planning van een evenement en het uitnodigingsproces.

Lees verder

Uitzonderlijk, duurzaam en flexibel

Tijdens een intensieve herinrichting in de periode 2017 – 2019 heeft Orpheus op verschillende vlakken keuzes gemaakt met aandacht voor mens en milieu. In deze blog een terugblik op dit bijzondere project en de resultaten daarvan.

Lees verder

Dagboek van de Eventmanager

Een geweldig event dat ik als Eventmanager gedraaid heb was MBO City. De dag van het mbo werd gevierd met een congres dat bestond uit twee events. Overdag een congrestival (lees hier: wat een congrestival is) voor zo’n 750 leraren en 40 standhouders. En ’s avonds het Uitblinkersgala voor zo’n 850 leerlingen en leerbedrijven met …

Lees verder

Technologische ontwikkelingen voor jouw event

Een onvergetelijk event neerzetten. Dat valt of staat met de juiste technische invulling. Belangrijk is om te weten wat je met het event wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. In dit blog brengen wij je graag op de hoogte van de nieuwste technische snufjes die kunnen worden ingezet om jouw congres of event tot …

Lees verder

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.