Een niet te missen toplocatie

Locatie is alles. Ook voor Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Orpheus is dé plek waar je kijkt en beleeft. En waar alles draait om aandacht en oog voor detail. Een ruimtelijk en toegankelijk theater, omringd door de groene rust van de Veluwe. Dat maakt Orpheus tot de ideale evenementenlocatie van Nederland.

Waarom Orpheus?

Bereikbaarheid – Centrale ligging

Orpheus ligt aan de rand van het stadscentrum van Apeldoorn en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Een reis zonder zorgen en stress zorgt voor een ontspannen en beter begin van de dag. Dat geldt niet alleen voor kantoordagen, maar zeker ook voor de dag van jouw evenement.

Voordelen van onze locatie

Overigens zijn er ook nog wat keiharde feiten die ervoor zorgen dat Apeldoorn als zakelijke reisbestemming goed uit de bus komt:

Apeldoorn ligt letterlijk in het hart van Nederland en op een kruispunt van snelwegen: vanuit iedere plaats in Nederland is de afstand én de reistijd te overzien en meestal korter dan gedacht.

Parkeren is véle malen goedkoper dan in de grote steden, én er is ruimte genoeg.

Om het centrum van de stad (waar ook Orpheus ligt) te bereiken, heb je geen ellenlange rij stoplichten of allerlei drukke verkeerslocaties te passeren: je rijdt soepel door naar de plaats van bestemming.

Parkeren – Geen parkeerstress

Direct naast Orpheus ligt Parkeergarage Orpheus met 420 plaatsen. En is dit niet voldoende, dan is er op vijf minuten lopen nog Parkeergarage Museum Centrum, die over 700 parkeerplaatsen beschikt. Beide parkeergarages zijn dankzij een lift geschikt voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers. De garages zijn zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag geopend en voorzien van camerabewaking.

“Centrale ligging en goede parkeergelegenheid.”

– Marloes Brilman, ICT-Partners

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.