Uitstekend bereikbaar & van alle gemakken voorzien!

Je bent op zoek naar een geschikte beurslocatie? Maar wilt een keer wat anders dan een grote hal? Dan ben je bij Congrescentrum Orpheus aan het goede adres! Samen organiseren we een dag om elkaar te ontmoeten en kennis te delen, een dag vol plezier, nieuwe inzichten en inspiratie.

Waarom Orpheus?

Beurslocatie – Voor 100 tot 2.500 personen

Orpheus biedt een indrukwekkende beurslocatie voor 100 tot 2.500 personen, voorzien van alle denkbare faciliteiten. Met een beursvloer van ca. 2.000 m2, drie grote theaterzalen, acht multifunctionele zalen en ruim opgezette, lichte foyers kun je met jouw evenement alle kanten op! Al onze ruimtes zijn bovendien zeer flexibel in zetten en kunnen op basis van jouw wensen en de inhoud van het beursprogramma worden aangepast.

Bereikbaarheid – Zowel met de auto als het ov

Wanneer je Orpheus kiest als beurslocatie, heb je alles tot je beschikking om je gasten een inspirerend evenement te bezorgen. Ons grote theater in Apeldoorn is centraal gelegen in Nederland en uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Daarbij bevindt zich een parkeergarage direct naast ons pand. Al deze factoren maken van Orpheus één van de meest unieke beurslocaties van Nederland. En we helpen je graag om samen tot een waardevolle invulling van jouw event te komen!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.