Kleurrijke ruimtes in een sfeervol theater!

Je wilt een zakelijke borrel organiseren die de toon zet. Ingetogen of gewaagd, eenvoudig of origineel, het maakt niet uit. Congrescentrum Orpheus is de ideale borrel locatie. Centraal gelegen in Nederland, prima bereikbaar en van alle gemakken voorzien!

Waarom Orpheus?

Borrellocatie – Voor een sfeervolle bijeenkomst!

Of het nu gaat om een borrel voor 10 of voor 500 personen, bij Orpheus ben je aan het juiste adres. We denken met je mee over de sfeer en het thema. Over het meubilair en de verlichting. Over de aankleding en de culinaire invulling – ja, wij kunnen ook de catering van je borrel voor je verzorgen! Met de allure van een theater en de passie en ervaring van het Orpheus team, maken we samen van jouw borrel een onvergetelijke belevenis. Je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsborrel!

Ligging – Uitstekend bereikbaar voor iedereen

Orpheus is centraal gelegen in Nederland, midden in Apeldoorn, omringd door de schitterende natuur van de Veluwe. Onze borrel locatie is met de auto uitstekend bereikbaar. Parkeren is geen probleem, want er is een parkeergarage direct naast het pand! Willen er mensen met het openbaar vervoer komen? Ook dat is geen enkel probleem, want Station Apeldoorn ligt op loopafstand.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.