Sfeer, flexibiliteit en alle denkbare voorzieningen!

Een conferentie organiseren vergt in de eerste plaats een geschikte locatie. Met voldoende capaciteit om alle bezoekers te herbergen, en tegelijkertijd flexibel genoeg om een intieme setting te creëren. Congrescentrum Orpheus is de ideale locatie voor jouw conferentie!

Waarom Orpheus?

Zalen – Voor conferenties van elk formaat

Congrescentrum Orpheus behoort tot de beste conferentielocaties van Nederland. Dat hebben we in de eerste plaats te danken aan onze schitterende zalen. Wij beschikken over 3 indrukwekkende congreszalen, 5 multifunctionele zalen (op te delen naar 8) en mooie foyers met veel daglicht. In totaal kunnen we 2.500 man kwijt.

Locatie – Centraal gelegen, prima bereikbaar

Congrescentrum Orpheus is gelegen in Apeldoorn, omringd door de prachtige Veluwse natuur. Toch is het theater uitstekend bereikbaar. Met de auto ben je er zo, ongeacht waar je vandaan moet komen. En je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage. Ook met het openbaar vervoer is het goed te doen; de conferentielocatie ligt op een paar minuten lopen vanaf Station Apeldoorn, dat een prima verbinding heeft met andere grote stations in Nederland.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.