Rijk uitgeruste zalen & techniek van het hoogste niveau

Iets moois organiseren doe je samen. Dat gaat ook op bij de organisatie van een congres. Congrescentrum Orpheus is een van de beste congreslocaties van Nederland. Dé plek waar je kijkt en beleeft. En waar alles draait om aandacht en oog voor detail. Jij weet wat je wilt, wij helpen je verder.

Waarom Orpheus?

Congreslocatie – Specialist in het organiseren van congressen en conferenties

Congreslocatie Orpheus herbergt jaarlijks honderden congressen en conferenties in alle soorten en maten, voor organisatoren uit het hele land. We nodigen je van harte uit langs te komen en kennis te maken met een van onze eventprofessionals. Jouw partner in crime die zich net zo verheugt op de dag als jij. Maar ook de doortastende expert aan wie je de complete organisatie kunt overlaten. Van eventmanagement en ticketverkoop tot en met de borrel na afloop. Dus als de dag aanbreekt… hoef jij alleen nog maar te genieten. Dát is Congrescentrum Orpheus!

Theaterzalen – Bij uitstek geschikt voor conferenties

Als je een keynote speaker inhuurt, wil je dat alle aandacht naar zijn/haar verhaal gaat. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door de juiste setting te creëren! Onze rijk uitgeruste zalen lenen zich hier perfect voor. Met een fantastisch geluid en de juiste belichting zijn de ogen gericht op diegene die op het toneel staat. Dát is het voordeel van een evenement in Congreslocatie Orpheus: alles is aanwezig om jouw evenement optimaal te ondersteunen! We bekijken graag samen welke zaal bij jouw evenement past.

Programma – Perfect voor meerdaagse congressen

Ook voor een meerdaags congres kun je bij ons terecht! Samen met onze partners van Apeldoorn Congresstad kunnen wij een volledig gevuld programma voor je samenstellen. Onze congreslocatie biedt volop mogelijkheden voor uitjes en activiteiten in de nabije omgeving. Denk bijvoorbeeld aan Apenheul, het CODA Museum, Kroondomein Het Loo en Klimbos Veluwe. En dan hebben we zelf uiteraard ook nog een theaterprogramma!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.