Sfeervol dineren in een uniek theater!

Je gaat een diner organiseren en zoekt hiervoor een sfeervolle locatie. Bij Orpheus ben je aan het goede adres! Ons indrukwekkende theater is niet alleen gunstig gelegen, maar biedt ook een sfeervolle setting met eindeloos veel mogelijkheden. Kom langs en ontdek wat onze dinerlocatie zo bijzonder maakt!

Waarom Orpheus?

Ligging – Uitstekend bereikbaar

Congrescentrum Orpheus is gunstig gelegen in het mooie Apeldoorn. Omringd door het natuurschoon van de Veluwe en toch uitstekend te bereiken. Zowel met de auto (we hebben een parkeergarage naast de deur) als met het openbaar vervoer (het station ligt op loopafstand). Kortom, ons theater is een geweldige dinerlocatie – ongeacht waar je gasten vandaan komen!

Dinerlocatie – Wij ontzorgen zodat jij kunt genieten

Orpheus is niet alleen maar een mooie locatie – wij bieden het ultieme totaalpakket! Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor de catering van je diner, welke in onze eigen restaurantkeuken wordt bereid. Daarbij denken we graag met je mee over het menu en de invulling! Wil je een diner met entertainment organiseren? Ook dat kan geregeld worden. Je krijgt een van onze ervaren eventprofessionals als vast aanspreekpunt. Iemand die je niet alleen helpt met plannen en regelen, maar aan wie je ook taken kunt uitbesteden. Zo kun je zelf ook gewoon genieten als de dag aanbreekt!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.