Beleef de magie van dé eventlocatie van Nederland

Hoe ziet jouw evenement eruit? Wordt het een onvergetelijk feest voor je personeel, een spraakmakende productlancering of een internationaal congres met als afsluiting een verrukkelijk diner? Het maakt eigenlijk niet uit. Want wat je ook voor ogen hebt, wij maken de dag waar. De afgelopen jaren heeft Congrescentrum Orpheus zich bewezen als een van de beste event locaties van Nederland. Perfect georganiseerd, zonder zorgen. Dat is de magie van Congrescentrum Orpheus.

Waarom Orpheus?

Organisatie – Jouw event in goede handen

Een evenement organiseren; waar begin je? Zodra de doelstellingen en doelgroep bepaald zijn, ga je op zoek naar een locatie! Als je bij congreslocatie Orpheus uitkomt, heb je al een groot gedeelte van je checklist gehad. Congrescentrum Orpheus is namelijk een one-stop-shop: van catering tot entertainment en van techniek tot drukwerk, ons team verzorgt het voor je! Met een selecte groep van toeleveranciers en professionele sales- en eventmanagers ben je verzekerd van een evenement dat tot in de puntjes georganiseerd is. Bij Congrescentrum Orpheus hoeven jij en je gasten niets anders te doen dan genieten van de dag!

Evenementlocatie – Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar

Congrescentrum Orpheus is een ruimtelijke en toegankelijke evenementenlocatie in Apeldoorn, centraal gelegen in Nederland en omringd door de provinciale rust van de Veluwe. Ons congrescentrum is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Naast ons pand is een parkeergarage gelegen en op 5 minuten loopafstand vindt je nog een parkeergarage. Dit maakt Orpheus een zeer goede keuze voor allerlei evenementen!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.