Voor spectaculaire evenementen van elk formaat

Een feest organiseren vraagt vanzelfsprekend om een geschikte locatie. En daarvoor ben je bij Congrescentrum Orpheus aan het juiste adres. Kom langs voor een rondleiding en je ziet met eigen ogen hoeveel potentie ons theater heeft!

Waarom Orpheus?

Feestlocatie – Van alle gemakken voorzien

Schitterende zalen, ultramoderne techniek, topkwaliteit catering en gastvrije service totdat het laatste licht is gedoofd – Orpheus is zonder twijfel een van de beste feestlocaties die er zijn! Onze drie theaterzalen en foyers bieden alles wat je nodig hebt voor jouw feest. Onze Rabobankzaal bijvoorbeeld, kan worden omgetoverd tot een feestzaal met een dansvloer voor 1.000 personen. Met de bijbehorende foyer kun je zelfs met 1.500 personen terecht op één feestavond! De centrale ligging in Nederland, een parkeergarage naast ons pand en Station Apeldoorn op loopafstand zorgen ervoor dat al je gasten met gemak én plezier naar jouw feest komen.

Eventorganisatie – Wij helpen je met de organisatie!

Onze eventprofessionals hebben een brede ervaring met het organiseren van feesten. Zij denken graag met je mee om een feest te organiseren dat in alle opzichten aan je wensen voldoet: op het gebied van catering, licht en geluid, entertainment en (thematische) aankleding. Maar onze eventprofessionals kunnen je ook adviseren over de beste aanpak. Daarnaast houden ze een lijst bij van wat er allemaal geregeld moet worden. Ook kun je de werkzaamheden waar je zelf geen tijd voor hebt aan hen uitbesteden. Op die manier realiseren we samen een geweldig feest!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.