Gunstig gelegen op de Veluwe!

Je gaat een meeting organiseren en zoekt hiervoor een locatie die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet. Zoek dan niet verder: Congrescentrum Orpheus is dé meetinglocatie van Nederland!

Waarom Orpheus?

Meetinglocatie – Voor gezelschappen van elk formaat

Onze theaterzalen, multifunctionele zalen en foyers bieden je alle ruimte die je nodig hebt voor je meeting, of die nu voor 10 of van 1.000 personen is! Bovendien zijn de zalen uitermate flexibel. Zo kan de Rabobankzaal dankzij zijn flexibele vloer worden omgetoverd van klassiek theaterzaal tot een zaal met een vlakke vloer en 1.000 staplaatsen. Ook kunnen onze 5 multifunctionele zalen kunnen in 8 ruimtes worden opgedeeld.

Bereikbaar – Centraal gelegen

Als meeting locatie biedt Orpheus alles dat je nodig hebt om je gasten een inspirerende bijeenkomst in een sfeervolle setting te bezorgen. Daarbij is ons theater centraal gelegen en zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. We hebben een eigen parkeerplaats naast het theater en Station Apeldoorn ligt op loopafstand. Al deze factoren gecombineerd maken Congrescentrum Orpheus tot een fantastische meeting locatie!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.