Een inspirerende plek met grenzeloze mogelijkheden

Een workshop organiseren begint bij het vinden van een geschikte workshop locatie. Wat dacht je van een ruimtelijk, toegankelijk en sfeervol theater? Orpheus is een van de meest inspirerende en flexibele workshop locaties van Nederland. Kom zelf maar kijken!

Waarom Orpheus?

Ruimtelijke en toegankelijke zalen

Het maakt niet uit of je nu een workshop organiseert voor 10 of voor 200 personen. Onze sfeervolle congreszalen, multifunctionele zalen en foyers bieden ruimte voor gezelschappen van elk formaat! Daarbij bieden ze alle flexibiliteit die je je maar kunt wensen. Zo is de Altioszaal voorzien van een inklapbare tribune, en kunnen de 5 multifunctionele zalen worden opgedeeld in 8 ruimtes. De foyers zijn standaard voorzien van digitale schermen, welke zich uitstekend lenen voor het aankondigen van verschillende workshoprondes.

Faciliteiten – Orpheus laat niets te wensen over!

Het zijn niet alleen de mooie zalen en de goede bereikbaarheid die van Orpheus een geschikte workshoplocatie maken. Ook op het gebied van techniek hoef je je nergens zorgen over te maken. Onze ervaren technici zorgen voor perfect licht, geluid en beeld. Wil je de deelnemers van je workshop voorzien van koffie met iets lekkers in de foyer, of een heerlijke lunch met streekgerechten? Onze eigen restaurantkeuken verzorgt met alle liefde de catering voor je!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET EEN 8,8

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER