In een tijd dat Congrescentrum Orpheus voor een grote uitdaging stond bij het bedienen van de zakelijke markt, bewees Nieuwenhuis zich als de ideale technische partner. Het is dan ook niet verrassend dat de twee partijen deze maand tekenden voor het voortzetten van hun samenwerking.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, verheugd zich op het vervolg van de succesvolle samenwerking: “Samen met Nieuwenhuis kan Congrescentrum Orpheus alle techniekwensen van haar opdrachtgevers invullen. In de afgelopen periode zijn we erin geslaagd samen de mooiste hybride events neer te zetten. De juiste techniekpartner is daarbij onontbeerlijk.”

Juist toen Corona ervoor zorgde dat het organiseren van een event of congres een enorme uitdaging was, kwamen de partijen samen met innovatieve oplossingen en maakten zo alsnog een flink aantal events mogelijk. Raymond Nieuwenhuis, eigenaar Nieuwenhuis: “Ik ben er trots op dat wij al jarenlang de vaste techniekpartner mogen zijn voor grote en kleine events in Orpheus. De komende drie jaar gaan we samen een succes maken van volledige online events, hybride activiteiten en live events en congressen in Orpheus tot wel 2500 bezoekers.”

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.