Je event tot in de puntjes georganiseerd, zonder zorgen

Een evenement organiseren vraagt om vlekkeloze samenwerking. Jij hebt wensen en doelen, onze eventprofessionals hebben de kennis en ervaring. We denken mee, stellen vragen, dragen opties aan, rekenen met je mee en helpen je een keus te maken. Bij Orpheus ben je verzekerd van échte aandacht. Pas als alles goed is geregeld, kan jouw event beginnen. Licht uit, spot aan!

Waarom Orpheus?

Organiseren – Eindeloos veel mogelijkheden

Congrescentrum Orpheus beschikt over drie prachtige theaterzalen, zes ruime foyers en 8 multifunctionele zalen. Hierdoor is er altijd een passende ruimte voor jouw event aanwezig. Of het nu gaat om een productpresentatie, beurs, congres, symposium, workshop, borrel of feest, alles is mogelijk. En heb je speciale wensen betreffende de opstelling en aankleding van de ruimte? Leuk! Wij denken met je mee en maken het op maat voor je! Daarnaast is onze locatie in Apeldoorn uitstekend bereikbaar vanuit heel Nederland, zowel met auto als openbaar vervoer.

Jouw event – Altijd in goede handen

Bij Orpheus sta je er nooit alleen voor. Onze ervaren eventprofessionals denken met je mee, geven je advies en helpen je om alles te plannen en te realiseren. En dat alles via korte lijnen, want daar houden we van. Daarnaast is Congrescentrum Orpheus een one-stop-shop: van catering tot entertainment en van techniek tot aankleding, ons team verzorgt het voor je! Met een selecte groep van toeleveranciers en eventprofessionals ben je verzekerd van een evenement waar alles tot in de kleinste details verzorgd is. Bij ons hoeven jij en jouw gasten niets anders te doen dan genieten van de dag!

“De eventmanagers van Orpheus zijn flexibel, meedenkend, begeleidend met een open mind.”

– Gertruud Huis in ’t Veld, Zorgsaam

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.