Ontmoeten, kennisdelen en inspireren

Organiseer je een beurs, dan is de locatie van essentieel belang. Wil je iets anders dan een grote industriële hal of het lokale sportcentrum, dan ben je bij Orpheus aan het goede adres! Met een capaciteit van 100 tot 2.500 personen en flexibel in te richten ruimtes is Orpheus de ideale beurslocatie. Onze sfeervolle locatie in Apeldoorn staat garant voor een inspirerend evenement.

Waarom Orpheus?

Locatie – De beste beurslocatie van Nederland

De centrale ligging, de omvang van een grote congreslocatie en de vele mogelijkheden die Orpheus biedt, zijn uniek in Nederland. Met drie theaterzalen en zes ruim opgezette foyers met een oppervlakte van circa 2.000 m2, kun je werkelijk alle kanten op! Alle foyers van onze beurslocatie beschikken over veel daglicht en zijn bovendien flexibel in te zetten. Zo passen we onze locatie moeiteloos aan naar jouw wensen.

Ondersteuning – Wij denken met je mee

Bij Orpheus gaan we verder dan alleen het ter beschikking stellen van onze ruimtes. Onze ervaren eventprofessionals hebben veel ervaring met beurzen organiseren en staan je van begin tot eind bij. Ze denken graag met je mee over het dagprogramma, de beurscatering, de sfeer, de inrichting en de opstelling. Daarbij verliezen ze jouw doelstellingen en wensen geen moment uit het oog. Evenals de wensen van de standhouders. Alleen zo zorgen we samen dat jouw beurs een groot succes wordt.

“De goede service en professionele aanpak geeft het gevoel van ‘ontzorgen’. Op de dag zelf staat er een goed team dat snel en adequaat reageert.”

– Kruisvereniging Zorgsaam

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET EEN 8,8

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER