Organiseren doen we samen!

De locatie, bereikbaarheid, catering, maar ook het inhoudelijke programma en de techniek. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden. Orpheus biedt je niet alleen de beste locatie – wij ondersteunen ook bij alle andere aspecten van de organisatie van jouw bijeenkomst! Alles om het maximale uit jouw evenement te halen en jouw verwachtingen en die van de gasten te overtreffen.

Waarom Orpheus?

Alle ruimte – Voor kleine én grote bijeenkomsten

Of je nu een bijeenkomst voor 100 of voor 1.000 mensen organiseert, wij maken het passend! Met 3 stijlvolle theaterzalen, 8 multifunctionele zalen en 6 ruime foyers ben je verzekerd van de perfecte zaal en foyer voor jouw bijeenkomst. En wil je de ruimte naar je eigen smaak inrichten? Leuk, dat kan!

Faciliteiten – Een pakket op maat

Onze eventprofessionals inventariseren al je wensen en doelstellingen. Wat wil je bereiken met jouw bijeenkomst? Wie is je doelgroep? En ga zo maar door. Vanuit deze punten brainstormen zij samen met jou verder over de invulling van de dag. Dit alles vertalen ze naar een offerte op maat, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. En zijn er tussentijdse aanpassingen? Geen punt; wij denken met je mee en zijn flexibel.

“Orpheus werkt en denkt mee, tot het laatste moment”

– LTO Noord over hun regiodag

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.