Hapjes, drankjes, muziek, gezelligheid… op een sfeervolle locatie

Een borrel organiseren, daar komt heel wat bij kijken. Er moet van alles geregeld worden: de drank, de bittergarnituur, de muziek, de aankleding, de uitnodigingen… En dan heb je ook nog een mooie locatie nodig. Gelukkig kun je bij Congrescentrum Orpheus terecht! Onze schitterende locatie in Apeldoorn biedt alle denkbare faciliteiten om een gedenkwaardige borrel te organiseren!

Waarom Orpheus?

Zalen – Flexibiliteit, ruimte en sfeer

Congrescentrum Orpheus beschikt over drie indrukwekkende theaterzalen, zes foyers en acht multifunctionele zalen. Een aantal van onze zalen zijn bovendien eenvoudig aan te passen in formaat. Hierdoor bieden wij ruimte aan uiteenlopende gezelschappen van elk formaat. Of het nu gaat om een intieme borrel voor een kleine startup of een personeelsfeest voor een groot bedrijf met meerdere vestigingen, bij Orpheus is het allemaal mogelijk.

“Veel complimenten gehad over het eten en drinken.”

ITON over hun bijeenkomst

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF WENDY OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Thema’s – Grenzeloze mogelijkheden

Een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of een borrel in een speciaal thema? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Orpheus. Onze eventprofessionals denken graag met je mee en helpen je om jouw creatieve ideeën te realiseren. Bij ons kun je rekenen op een vlekkeloze organisatie! Wedden dat je de verwachtingen van jouw gasten overtreft!

 

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.