Hapjes, drankjes, muziek, gezelligheid… op een sfeervolle locatie

Een borrel organiseren, daar komt heel wat bij kijken. Er moet van alles geregeld worden: de drank, de hapjes, de muziek, de aankleding, de uitnodigingen… En dan heb je ook nog een mooie locatie nodig. Gelukkig kun je bij Congrescentrum Orpheus terecht. Onze schitterende locatie in Apeldoorn biedt alle denkbare faciliteiten om een gedenkwaardige borrel te organiseren!

Waarom Orpheus?

Zalen – Flexibiliteit, ruimte en sfeer

Congrescentrum Orpheus beschikt over drie indrukwekkende theaterzalen, zes ruime foyers en acht multifunctionele zalen. Hierdoor bieden wij ruimte aan uiteenlopende gezelschappen van elk formaat. Of het nu gaat om een intieme borrel voor een kleine startup of een personeelsfeest voor een groot bedrijf met meerdere vestigingen, bij Orpheus is het allemaal mogelijk. Dus ook voor jouw borrel bieden we dé perfecte ruimte. Kies je voor het imponerende podium van de Hanoszaal, de chique theaterambiance van de Rabobankzaal (in een vlakke vloer opstelling) of een van onze stijlvolle foyers? Ook voor je kerstborrel of nieuwjaarsborrel ben je bij Orpheus aan het goede adres!

Catering – Met aandacht bereid

Uniek aan Orpheus is onze eigen keuken. De chef en zijn brigade bereiden dagelijks heerlijke gerechten voor zowel kleine als grote gezelschappen. Zij werken daarbij graag en veel met lokale en duurzame producten. Onze keuken staat bekend om haar herkenbare, pure en vooral smaakvolle catering. Gebaseerd op jouw wensen, budget en doelgroep stelt onze chef een heerlijk arrangement samen. Zo krijgt de catering van jouw borrel de volle aandacht!

“Veel complimenten gehad over het eten en drinken.”

ITON over hun bijeenkomst

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Thema’s – Grenzeloze mogelijkheden

Een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of een borrel in een speciaal thema? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Orpheus. Onze eventprofessionals denken graag met je mee en helpen je om jouw creatieve ideeën te realiseren. Je kunt bij ons dan ook rekenen op een vlekkeloze organisatie, ook op het gebied van aankleding en entertainment. Samen zorgen we dat het plaatje helemaal klopt. Wedden dat je de verwachtingen van jouw gasten overtreft!

 

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.