Vier kerst gezellig samen, buiten de muren van je kantoor!

De decembermaand is een van de mooiste periodes van het jaar. Ook in Orpheus: onze foyers worden prachtig verlicht en versierd met kerstbomen en -ballen. Zoek jij een sfeervolle locatie voor jouw kerstborrel? Denk aan ons ruime, moderne Congrescentrum in Apeldoorn!

Waarom Orpheus?

 

Ruimte – Voor elk gezelschap

Ons team verwelkomt rond de kerstperiode uiteenlopende zakelijke events, van grootschalige personeelsfeesten tot intieme kerstborrels. Elk met een eigen karakter, maar allemaal overgoten met de magie die de kerstperiode met zich meebrengt. Of je nu met 10 of met 1.000 personen komt borrelen, de theaterzalen, multifunctionele zalen en foyers van Congrescentrum Orpheus bieden voor elk gezelschap een sfeervolle ruimte.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Kerstborrel – Eten, drinken, muziek en gezelligheid

Een bijeenkomst aan het eind van het jaar, waar bijpraten en gezelligheid centraal staat. Even weg van de werkplek en deadlines – tijd voor een goed gesprek! Een kerstborrel is het perfecte moment voor een inspirerende speech, om na afsluiting te toasten op een succesvol jaar. Met lekkere drankjes en hapjes, of een goed gevuld stamppottenbuffet. Ook op het gebied van muziek en entertainment kunnen we van alles regelen. Denk bijvoorbeeld aan een Dickenskoor dat prachtige kerstliederen ten gehore brengt, een Big Band of een DJ.

 

 

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.