Een inspirerende start van het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar vertegenwoordigt nieuwe kansen en nieuwe ideeën. Na de kerstvakantie staat iedereen in de startblokken om weer met frisse zin aan de slag te gaan. Benut deze drive door het organiseren van een inspirerende kick-off van het nieuwe jaar. Zoek je nog een mooie locatie voor het organiseren van een nieuwjaarsborrel? Bij Congrescentrum Orpheus ben je aan het goede adres!

Waarom Orpheus?

 

Nieuwjaarsborrel – Proosten op het nieuwe jaar

Een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsbijeenkomst is de ideale gelegenheid voor het bespreken van de nieuwe jaardoelstellingen, het presenteren van nieuwe producten of het houden van een brainstormsessie. Na afloop proost je samen met je gasten op het nieuwe jaar, onder het genot van een heerlijk glas champagne en oliebollen. Het maakt niet uit of je nu met 10 of 500 personen komt – een nieuwjaarsborrel zorgt voor een eensgezinde aftrap van het nieuwe jaar.

Organisatie – Alles tot in de puntjes geregeld

Kies je voor Congrescentrum Orpheus als locatie, dan kun je de organisatie van je nieuwjaarsborrel met een gerust hart aan ons overlaten. Het podium, de versiering, de hapjes en de drankjes, de muziek – wij zorgen dat alles voor je klaar staat zodra je arriveert. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij regelen het voor je. Want ook een nieuwjaarsborrel organiseren doen we samen!

 

Ja, ik wil een nieuwjaarsborrel organiseren bij Orpheus!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een nieuwjaarsborrel bij Orpheus? We nodigen je graag uit voor een rondleiding! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Of vraag ons inspiratiepakket aan voor meer informatie over onze locatie en de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

  • MM slash DD slash JJJJ

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET EEN 8,8

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER