Een inspirerende start van het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar vertegenwoordigt nieuwe kansen en nieuwe ideeën. Na de kerstvakantie staat iedereen in de startblokken om weer met frisse zin aan de slag te gaan. Benut deze drive door het organiseren van een inspirerende kick-off van het nieuwe jaar. Zoek je nog een mooie locatie voor het organiseren van een nieuwjaarsborrel? Bij Congrescentrum Orpheus ben je aan het goede adres!

Waarom Orpheus?

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Organisatie – Alles tot in de puntjes geregeld

Kies je voor Congrescentrum Orpheus als locatie, dan kun je de organisatie van je nieuwjaarsborrel met een gerust hart aan ons overlaten. Het podium, de versiering, de hapjes en de drankjes, de muziek – wij zorgen dat alles voor je klaar staat zodra je arriveert. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij regelen het voor je. Want ook een nieuwjaarsborrel organiseren doen we samen!

 

Ja, ik wil een nieuwjaarsborrel organiseren bij Orpheus!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een nieuwjaarsborrel bij Orpheus? We nodigen je graag uit voor een rondleiding! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Of vraag ons inspiratiepakket aan voor meer informatie over onze locatie en de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

  • MM slash DD slash JJJJ

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.