Orpheus: dé plek waar alles draait om aandacht

De afgelopen jaren heeft congreslocatie Orpheus in Apeldoorn zich bewezen als specialist in het organiseren van conferenties. Ons congrescentrum biedt jaarlijks een podium voor honderden evenementen in alle soorten en maten, voor organisatoren uit het hele land.

Waarom Orpheus?

Conferentie – Organiseren doe je samen

Een succesvolle conferentie organiseren doe je samen. Jij weet wat je wilt, wij helpen je verder. Je wordt gekoppeld aan één van onze ervaren eventprofessionals, dit wordt jouw partner in crime. Samen bepalen jullie de beste aanpak; van de catering tot de aankleding van de ruimtes in jullie huisstijl. We zien hierbij geen enkel detail over het hoofd! Zo zorgen we samen dat jouw conferentie een groot succes wordt. En dat jij je op de dag zelf nergens meer druk om hoeft te maken.

"Betrouwbaar, gedegen, alles onder controle"

Federatie Nederlandse Trombosedienst over hun event

Sfeer – De perfecte setting

De zalen van Congrescentrum Orpheus lenen zich uitstekend voor conferenties. Niet alleen vanwege de ruimtes zelf, maar ook vanwege de mogelijkheden die deze zalen bieden. We kleden de zalen geheel naar wens aan. Onze technische specialisten zorgen voor een perfect geluid en de juiste belichting, zodat alle ogen gericht zijn op degene die aan het woord is. Dat is een van de grootste voordelen van het organiseren van een conferentie in Orpheus: we hebben alles in huis om de perfecte sfeer te creëren!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.